Sunday, June 24, 2007

Kerja kerja kerja part 3


Dah aku kena OT hari Sabtu semalam, tetiba hari kanda cuti pulak, like today, Sunday, he has got to work.

Mmmm... banyakla kot kanda massyukkkk bulan ni OT. Aku je la kesunyian. Kanda keje, aku takde mood nak masak, nak berhias, nak berjalan dan sebagainyer. Semua jadi tak syiok dah!


Tapi, aku layannnnn kan jua. Demi menjalani hidup berumahtangga, aku amiklah peluang ni nak merapatkan lagi hubungan dengan Amal and Ameer.. how's that?


2 comments:

  1. time kanda ko tak de ko mop umah ko sampai berkilat-kilat dan bersinar-sinar.... mesti ko hilang boring. and ko suh anak-anak ko gi tanam rumput jugerk.

    ReplyDelete
  2. eeeeeeeiii.... bright ideas, i like it..

    ReplyDelete