Sunday, June 24, 2007

Kerja kerja kerja part 2

Tenshen tak kalo ari Sabtu selalunyer cuti, bangun ikut suka, pastu gi pasar minum teh ngan bebudak, beli barang dapur, masak2, makan dan akhir sekali tido.... tetiba kene pegi kerja?

Inilah yang macik nak kaborkan nih...
Semalam macik kena keje dari pagi ke petang ler jugak. Tinggei je bebudak kat umah! Sian anak-anak macik tu.

Apa penting sangat kena datang keje tu tak menyempat tunggu ari Senin?
Hentah, tak paham... Ada sorang manusia nih, request me to do OT just to finish up his work, boleh? Ala-ala penting sesangatla konon... so, dia assume semua kerja orang lain tu tak berapa nak penting, boleh?

Tapi.... aku memmmmmannnng banyak kerja! Oleh kerana macik sensorang jer buat semua keje2 tu, diharap semua dapatlah bersabar mengambil giliran, ahaks.. tak dapek nak nolong do!

2 comments:

  1. sabar wak sabar... penat lelah ko pasti akan berbayar jugerk.

    ReplyDelete
  2. berbayar or prabayar?
    cuba ko jawab?

    ReplyDelete