Monday, July 02, 2007

Pesanan ibu dan anakku

Balik lunch, terus sambung keje... keje agak banyak. Mmmm, maleh tulis pasal keje dah!

Called rumah, saja nak cek how Ameer is doing. Dia memang bunyik cute sangat kat telpon. Hmmm.. anak aku, tentulah aku rasa cute, dok? Hehehhh.. dia siap pesan soh beli kit kat and milo bila balik nanti... ahaks. Cam biasalah, kalo ada peluang mintak, dia tak pernah miss mintak, mintak dan terus memintak! Pastu, Ameer passed the phone to my mother. Mak requested me to buy her sate.. sian dia, dah teringin sangat nak makan sate ni lama, katanya! Sedey aku mendengarnya.. aku mesti amik peluang ni untuk menggembirakan dia.

Mak, tunggu ek, anak mak ni akan bawakkan sate untuk mak malam nih...
Mak, ha sayang makkk!!!!!

2 comments:

  1. aku pon sayang mak akau jugak...........
    hihihihiiiiii....
    aku beli Nasi kandaq saja...
    itu yang dia suka.....
    hihhihiiiii............

    ReplyDelete
  2. sate samuri sate samuri sate samuri sate samuri sate samuri sate samuri

    ReplyDelete