Wednesday, July 04, 2007

Tempat ke tiga

Eh, ada entry baru ni. Tapi aku still tak jawab tag mengetag mak su. Aku takde mood la nak buat lagi.. later la ek, mak su?

Aku nak hapdet tentang pasukan futsal aku cuma dapat tempat ketiga kejohanan jutsal antarabangsa antara dept. kat opis aku nih. Tak ramai yang datang bagi sokongan, beberapa kerat jer, lelain, sumer sorak sendiri jer.

First time main, team mak-mak orang, dapat no. 3! Not so badlaa.. hik, malu cakap sendirik, but please bear in mind that we are going to strike again next year!

Majulah sukan untuk negaraku Malaysia!

Lopaih dah abih futsal, aku kono amik tompat main netbal plak. So, marilah kita meloncat-loncat mendapatkan bola untuk dijaringkan pulakkkk.

Kengkawan, meh turun kat FRIM this Saturday, kita sorakkan pasukan kita!

4 comments:

  1. aku pantau kau dari jauh....

    ReplyDelete
  2. Bravo bravo!!Wahhhhh dasat kor ek...segala bapak sukan kor nak join..hahaha..asal kor gumbira nyahhh, aku pun heppi!!

    ReplyDelete
  3. maksu, teruskan memantau!
    butter, aku join sukan-sukan ni sumerpun aku still naik badan laa, aku wonder why..

    ReplyDelete
  4. banyak bersukan ni baguih utk kesihatan.

    selamat menjaring n g jauh ngats tuu

    ReplyDelete