Wednesday, August 01, 2007

Kerja semula

Aku dapat berita tak berapa nak gembira.. do not reach my expectation.
Aku kena marah sebab kerja tak betul... kenapa keje bulan 5, ujung bulan 7 baru dapat tau salah buat?
Aku tak sukaaaaaaaaa....
Aku nak lariiiiiiiiiiii....
Nak balik main ngan Ameer & Amal lagi best.. bencikkkkksssss..
Rasa cam nak berenti sekarang jugak!











Tapi aku waras lagi!

5 comments:

  1. Jangan lariiiii...buker sayap & terbang, terbang...laju sikit kan?

    ReplyDelete
  2. cer kita bwk bwk bertenang dulu dan serahkan pada Tuhan untuk selesaikan masalah ni... moga2 Dia akan tunjukkan ko jalan...

    ReplyDelete
  3. Sabar! kalau tak boleh jugak masuk toilet dan koyak toilet paper byk2 dan flush!

    ReplyDelete
  4. tegezoot..
    awak cam biasa buat je ek?

    thanks for the advise!

    ReplyDelete