Thursday, August 16, 2007

Rindu

Lama aku tak memblog.... lebih kurang 8 hari.
Lama tu... ye la, bagi orang2 yang rajin tuh, sehari 2,3 entri.. hmm.. sungguh produktif.
Entahlah.. aku cam takde idea, suka baca2 and komen jer..
Entry sendirik, non ado...

5 comments:

  1. kurang produktif kena minum susu yang ada AHA DHA GA etc etc

    ReplyDelete
  2. Salam perkenal Umi Ameer :-)

    Saya tertarik dengan pautan AKU MAHU JADI JUTAWAN kat sebelah tu :-)

    Kalau Umi Ameer ingin dapat leeeeeeeeeeebih banyak fulus, meh ar join Team Fifi (team bekas pengacara rancangan realiti amal Bersamamu TV3). Berniaga sambil beramal dengan cara yang mudah.

    http://www.teamfifi.com/ezzafazlina

    ReplyDelete
  3. hehehe tak payah idea gile-gile.crite je pasal kerenah anak-anak tuh,mesti best punya.kan budak-budak ni macam macam ragam.
    salam

    ReplyDelete
  4. puteri ezza:
    tima kasih, akan saya timbangkannya..

    Buta & tegezoot
    Kisah anak2 sendiri ek?
    Takut korang jemu je.. anak aku memang kelassss punya perangai!

    ReplyDelete