Friday, September 14, 2007

33112

Benci sangat tau...
Akak dapat mesej gini semalam, in fact tiga patbelas kali dah before this, but akak tatau whether this is the case.

Lepas reload topup 10 hinggit, tentulah boleh pakai 5-7 hari, kalu ikut pensejarahan prepaid la kan? Ini tak, akak baru buat col sekali, probably 50 sen je kot, but lepas dapat mesej dari this 33112 ni, not one, but 27
messages katanya - "Free msg, sorry your account balance is not sufficient to do this transaction" - logic tak?



Kata free, but cannot do plak... then, bila akak cek balik betui ke account aku da abis, since baru sangat lagi reload, rupanya, dah tinggai 0.82 ringgit, buleh?



Ada sesiapa ada any idea why am i getting all the stupid messages, but then, my account was credited sampai almost zero... terukkkkkk!!!!


Nak ngadu kat sapa ek? As far as i'm concerned, aku tak pernah pulak signed up untuk bebenda yang aku tatau.

Ini betul-betul kes memakan duit aka cekik darah punya service.

8 comments:

  1. cik kak,cuba reply balik.kata stop i dah takde duit.hehehehe gurau je.
    saya rasa benda akan berterusan jadi.cuba try sekali dua lagi.kalau jadi jugak huhuhu kena tukar nombor kot cik kak.:(

    ReplyDelete
  2. Butaseni,

    saya dah soh STOP dah... will take at least 3 days to see jadik ke tak.. well... sib baik ada customer service yang baik dan pandai melayan!

    thanks, anyway

    ReplyDelete
  3. akak taip stop and send to dats number, saya pun pernah gaks kena dulu. Lagi keji, satu sms RM3, sekali anta sampai 3, abis 9 hinggit satu hari... tak pon kol line yang akak guna, ngadu kat orang tu... nanti dia bagitau camne nak buat and buangkan dalam sistem number akak...

    ReplyDelete
  4. cube try2 ketok henfon tu ke dinding. hehehehe...
    jgn mare.. bulan pose nih. :P

    slm ramadhan~

    ReplyDelete
  5. isk isk..klu camtuh guna je laa fixed line puas ati..anytime bleh call xde limit kan?

    selamat berposa umi!

    ReplyDelete
  6. salam... salamat berpuasa dan salam kenalan...
    itulah pentingnya bersabar.... bulan puasa ialah bulan untuk bersabar...

    ReplyDelete
  7. ceera,
    akak dah buat as you said, and it has already stopped. thanks for your advise

    kamaruladli,
    saya tak maree, in fact, pernah gak buat, hantuk2 kan sampai puas hati, ahaks..

    kak teapot oi,
    rumah mak kita pakai fixed line, kena curik gak dek entah sapo, buat main games kena bayar buter2 jer, soh telekom cek, biasa laaa, tah apa tatau...

    faridmw,
    tima kasih atas senyuman dan kesabaran itu, jemputlah datang selalu!

    ReplyDelete