Wednesday, September 12, 2007

Motivasi di hari Ahad

Kami di beri cuti last monday. No, bukan cuti, but motivasi... hehehhh..
Hari khidmat kewangan? Say what? Hentahlah, dept aku ada buat bebenda ni dah banyak taun since aku join, but this is the first time kami kena stay overnite. Buat plak kat Selesa Hillhomes... can you imagine how comfy we get once we reached there? Mmmm... bila nak motivasinyer kalu dah bagi feeling comfy-comfy gitu?

Sayang mak su cannot make it to this event, kalu tak, tentu lagi syiok, tau! Aku sebilik ngan N and Reen. Nyesal aku larik2 beria masa first day tuh. Dah la aku ni osteoperosis tahap 18! Ko bley bayangkan tak betapa tersiksanya tumit aku bersama tulang-temulang aku bila dipaksa lari sana sini buat treasure hunt bodo, ngan riddles yang aku boleh baca sajork, tanpa memahami butir2nyer. How to get the answer? Memang aku dah tinggalkan otak bernas kat umah, sebab nak comfy comfy kan??? Bencik tau.. sebab tumit ni lah, aku tido awai kau... like 10.30 aku dah padam...

Esok paginyer, ujan punya la lebat, so my water tube rafting session at 9am have to be postponed till the afternoon, which has already demotivated me to take part... Aku bimbang takde tube big enuf to cover my big butt.. but that was just an excuse, kan? Last nyer, aku tak amik apa2 aktiviti pun... pagi hingga ke petang, just aktiviti best, iaitu bekfest and lunch... pastu balik umahhhh.

Main ngan anak2 aku... lagi motivasi tau, hmmm, tak terlayan you!

4 comments:

  1. iyerlah mak su, akupun rasa gitu...

    ReplyDelete
  2. Salam Umi ...

    Cam ner sahur pagi ni..??
    OK ...

    Selamat Berpuasa pB ucapkan ...

    ReplyDelete
  3. Salam pb...
    pagi tadi sahur berjalan lancar, lepas sahur tu yang rasa tak boleh tahan, nak lolap jer!

    ReplyDelete