Thursday, December 27, 2007

Tahun baru

Bila ingat2, rasa sekejap sangat taun 2007 kan?

Adik will turn 6, Amal will be 11, kanda 41 and i will remain tutt tuutttt.. ade ke?

Azam taun baru?

Apasal nak tunggu taun baru untuk mula berazam? Ntah, akupun tak pasti kenapa, but this is what people do, pasang azam!

Baju skolah Amal belum beli lagi. Dah gesa kanda, tapi kanda masih kata nanti, nanti and nanti. Tunggu dia gaji, tentu dia dapat banyak OT tu. Lepas tu, tadika Ameer, blum langsai lagi yuran tahunan, ada tertunggak before January ni.

Aku tengah tunggu sangat-sangat duit dividen ASB...

Memacam dalam fikiran.


Aku nak kumpul duit, nak bukak satu kedai, jual segala barang2 berkenaan handfon, topun, reload lagu, reload gamez dan sebagainyer....

Aku jugak nak tambahkan anak2 buah dalam biznes prepaid yang menguntungkan ini...

Tak ketinggalan juga, aku nak menguruskan badan. Nak teruskan main futsal and badminton and berenang and netball and etcetera etcetera..

2 comments:

  1. cita cita murni, teruskan.. .caiyuk, caiyuk

    ReplyDelete
  2. tima kasih kerana mempercaiyukkan saya!

    ReplyDelete