Tuesday, December 11, 2007

Teringin

Tau tak aku teringin apa sekarang ni?

Teringin nak balik rumah, main2 ngan Azmeer, sambil peluk badan montel dia!

Teringin nak balik Perlis, jalan-jalan 6 jam.. this time, i'll be driving.
Teringin nak pegi shopping kat Padang Besar.
Teringin nak makan ikan bakar kat gerai kat pekan Perlis.

Teringin nak mandi kolam tanpa perlu fikir orang pandang-pandang aku pakai baju mandi style apa!

Teringin nak main badminton kat taman tanpa gangguan angin...

Teringin nak terjun dari helikopter pakai tali macam bungee jumping tu, then land on a very big water bed.

Teringin nak naik roller coaster tapi takmo naik kat Genting tu!

8 comments:

  1. lebih baeekkk kao nyanyi je lagu teringin tu, kan sonang (nyanyian shima)

    ReplyDelete
  2. sesekali ku rasa teringin..
    melewati..hati mu yg dingin...

    lagu shima khas utk akak..ahahaha!! buat je sume tu

    ReplyDelete
  3. aku tingin nak tengok ko kautim buat sesemua tu kak!

    ReplyDelete
  4. mak su and anul:
    ni aku tengah nyanyi la ni..mana ko tau aku suka shima??


    jengking:
    aku tengah berkira-kirala ni, nak buat ke, tak buat ker!

    ReplyDelete
  5. shima??? Ooo/....aku pun suka dia

    ReplyDelete
  6. shima??? Ooo/....aku pun suka dia

    ReplyDelete
  7. wahh!! byknya teringin...jomla kita balik kampung sama-sama. Ira pun plan nk raya ni nak pi padang besaq gak..

    ReplyDelete