Wednesday, February 13, 2008

Menjawab tag

I was tagged again by mak su on this:

To list out five of my favourite links. Then tag five more people to share their links. They can be business links, favorite sites, affiliate links, whatever you want. At the end of the tag we would be able to share good links from others.Rules:1. MUST be clean. No X-rated sites.2. Only FIVE links.3. MUST tell 5 people.4. A link back to the person who tagged you.5. An active link.These are my feveret links:

1. Mebenk punya website: http://www.maybank2u.com.my/ nak cek wang ada ka tara, nak bayar bill dan sebagainya

2. My prepaid bisnes site: http://prepaid4u.net/?id=umiameer
Nak cek what’s new and how much bonus I’ll be receiving.. he heh.. macam banyak je

3. Suratkhabar kita.. http://www.hmetro.com.my/
baca berita2 sensasi je

4. My place to check apakah maksud ayat-ayat itu…http://www.quranexplorer.com/
sometimes dengar ayat2 Quran dibacakan sebab kita tak sempat baca, at least dapat gak pahala mendengar, kan?

5. My special website where I check exhange rate la, apa lagi.., mostly for work purposes.. bukan nak kira duit kat offshore bank tau.. he heh..
http://biz.thestar.com.my/business/exchange.asp

And then kena tag orang lain plaks.. so, I’m taking this opportunity to tag:

1. eida, http://roheida.blogspot.com/
2. fibie, http://mentallydisturbed.blogspot.com/
3. ira-ira, http://iershah.blogspot.com/
4. puteri 1, http://puteri1.blogspot.com/
5. butaseni, http://butaseni.blogspot.com/

Silalah jawab tag ini dengan penuh tanggungjawab.

7 comments:

  1. tq sebab sudi jwb tag... wohoho... mebenk tu ada rimau kan... ai laik.... lupa ler plaks. very der fenting tu.

    ReplyDelete
  2. Umiameer...wah ada buat prepaid2u ke? Dulu kak lady minat jugak nak buat...tapi ragu2lah...heheh..

    Okay tak bonus yang dapat?

    ReplyDelete
  3. Umiameer...yang notty tu kak lady lah...eh!! camaner boleh keluar notty plak tu...heran bin ajaib

    ReplyDelete
  4. hi kak lady..
    itu prepaid bisnes memang best, kira memudahkan orang dan menambahkan isi poket kita, mmg seswai..
    bonus takdelah banyak, sekadar menambah-nambah tu boleh laa..
    cuba-cubalah pegi kat website saya dalam blog nih..

    ReplyDelete
  5. Salam Umi

    rajin sungguh buat side biznes nyer

    ReplyDelete
  6. hi pb..
    kalu tak rajin, susah sket la nak dapat duit buat side-side belanja pulak.. tak gitu?

    muadz..
    saya musti jawab.. takper, tak kena duit.. hi hi!

    eh, muadz, bila nak belanja lagik?
    hari tu ngan mak su tak jadik.. maybe buleh arrange lagi satu lunch ker?

    ReplyDelete