Tuesday, March 04, 2008

Berjaya

Ni bukan entry pasal Berjaya Times Square or what. Ini adalah entry menunjukkan betapa happynyer aku setelah berjaya melepasi audition nak masuk rancangan masak2 kat 8TV tuh.


Jangan tanya tajuk apa.. aku sendirikpun tatau lagi.. tengah saspen nih.


Semalam, at approximately 3.38, cik haza called saying i hv been selected. So shooting shd start next week saturday and sunday...

Korang semua, nantikan kemunculan star baru di 8tv.. he heh!

9 comments:

  1. uissshhh...baguih nih...our firm ada celebrity!!! habaqla kat kawan2 hari apa show tu, pukui brapa show tu, terUJA nk tengok nih.. :-)

    ReplyDelete
  2. Salam


    tahniah

    nanti bila depa tu nak show kat tibi , habaq ler awai awai.

    Buleh pB tunggu depan tibi ...

    ReplyDelete
  3. kena pakai baju lip lap lip lap

    ReplyDelete
  4. uishhhh.. tahniah2..
    besstnyer.. sorg member blogger dpt masuk tv..

    ReplyDelete
  5. fullamakkkk...aku ada member blog yg tv star..ahaha

    tahniah..tahniah

    ReplyDelete
  6. caya lah dear... you kn

    ReplyDelete
  7. Umi...Tahniah...alamak...dah glamer dah...heheheh..okay...kita tungguuuu....

    ReplyDelete