Wednesday, June 18, 2008

Selamat hari jadi

Hari ni dua orang penting dalam idupku.. menyambut hari jadi ke 38 and 40.


To citizen and makyang (my sister), feliz complianos... eh, cakap sepanyol plak..


Selamat panjang umur, murah rezeki dan diberikan limpah rahmat dari Allah swt. sentiasa hendaknya..


Petang ni aku ada date ngan citizen, makan mi celup kat Sri Gombak.. Meh la join, i tell u, the mi celup is sooooo delicious..


Heheh.. lunch ni kenalah tahan2 makan sesayuran je, buat sup tau.. ingat sket diri tuh!


Inilah hadiah virtual dari ku untuk korang.. heheh.. santek tak??

3 comments:

  1. Thank you sooooooo much dear...lup you..akan ku tuntut hadiah itu..you know who

    ReplyDelete
  2. Happy Birthday umiameer!!.... wish you all the best. nanti gi enjoy kat sunway lagoon ek, enjoy yang puas-puas sekali yah!

    ReplyDelete