Thursday, July 03, 2008

Angin laut Pangkor




Korang tau tak.. acik tak jadi gi Kelantan, reason... driver bas mintak tambang naik plus ramai orng, 14 orang tuh ramai la kan, tarik diri.. maka aku tak jadi pegik..

Sib baik dapat refund.. but, since aku dah terikut konsep Siti Shu, walau apapun terjadi, kita tetap akan pegi trip.. tak kira ke mana.. maka kami pegilah ke Pangkor.. korang ada pegi, takkan?


Heeeii... tinggallah laki n anak2 sumer kat umah, dan bermulalah journey ke pulau indah dan terkenal dengan ikan bilisnya.. ahaks.
Sampai Lumut, amik gambar ngan shark dulu!


Bencik sgt ngan travel agent tu.. Ingat tau.. kalu jumpa this co. in internet, pls do not use the services they offer, fenifu besauu, okay.. -- hezey travel agencies.. manyak benau ngarut dari benonyer.. aku nyesai nih.. but, we learned from our mistakes, okay?

I met new frens.. mmm, whole bunch of new frens, all kinds... hi hi... Niza, Reen, Dina, Abg Bidi and not forgetting Mr. Attack, Siti's BF. You all view these photos la ek.. mmg endless, kalu i nak
story in words.. hihi.. konsep malas!
Di jeti, sempat lagi posing... beg tak berat lagi tuh, bulehlaaa senyum!





No comments:

Post a Comment