Friday, July 11, 2008

Jalan-jalan ke Bandung

Aku n Siti Shu planned to go overseas, Bandung to be exact, just to shop.. chewah!
Cari2 tru air asia.. dapat pulak promotion RM0.05 tuh.
Entah kenapa mereka itu menjanjikan beberapa seat saja untuk manusia yang berjuta2 inih..
Last2 tak merasalah nampaknya aku nak pegi. Kanda siap dah bagi greenlite kau, aku dah rasa cam nak pegi dah memula tu, then, bila itu ini, begitu begini, every day tak dapat gak finalise mende trip berkumpulan nih.

Yang confirmnya, aku, Siti Shu, bofren Siti, my sister @ makyang, and grup abang bidi (3pax).
Entahlah, tetiba, tak jadi disebabkan air fare terus naik dan naik...

Maybe blum rezeki kot!

Aku nak pegi Pangkor je lah.. this time nak bawak kanda, i mean nak belanja kanda and the kids!
Sebelum puasa sempat tak? Which is like 50 hari je nih tinggal sebelum Ramadhan.

2 comments:

  1. but still ada time nak p jalan,best tuh.

    ReplyDelete
  2. hi butaseni..
    saya ni selalu merancang, jadi ke tidak, itu semua ketentuan Ilahii juga.., boleh jawab gitu?

    mmg saya teringin benau nak bawak bebudak menikmati keindahan alam ciptaan Allah ni, dengan ikan2 cantik bermain di tangan masa gi snorkeling nanti... angah angan angan dulu..

    ReplyDelete