Wednesday, August 06, 2008

Farewell to the good guy

Apa nak tulis?
Hari ni kami ada farewell lunch with one of the SM who’s leaving soon, KC.
Good guy memang cepat belah, kan? Even his gefren also belah bersama-sama ngan dia ke tempat lain.
Kami, me and Bav, nak belanja dia. Peter & Kelvin also joined us, meriah jugak.
Gi mana? Sushi King.. my feveret place. Takde pulak yang nak membantah, bagus benar dorang nih… Time bayar plak, berebut Bav ngan KC. Last2 Bav menang, jugak, ahaks.

Last2, Bav kata takyah kuar duit pulak (my share). Katanya dia je la yang belanja.
Alamak, dah banyak kali dia asik-asik dia, dia, dia, belanja. Dia ni baik ati amat!! Aku rasa segan la beb!

Lenkali, kalu pegi makan aku boleh belanja pulak, kata Bav.
Maybe karaoke session, ke.
Hmmm… good idea. Ada sapa2 mau join?

1 comment: