Friday, September 26, 2008

Raya mood already

Seminggu dua ni kena balik keje naik bas sebab kanda kena OT.

Tensen jer, sebab jalan jem, and tentu2lah sampai lambat kat rumah.Tulah yang paling aku hangin bila kena balik sendiri.


Pergi keje, memang efficient and always early. Time balik je, mulalah gelabah bila kanda bitau, "saya kena OT la malam ni, awak balik dulu, la ye?"Waaaaaa.... nak nangis every time.But, sebab kena balik, juga, aku tahankan jela perasaan itu!


Semalam lagi dah decided that today, i'll drive to work. Haa, kuar dari rumahpun, malas2 je, takmo berebut ngan budak2 pi sekolah. Tak sangka boleh sampai cepat jugak, since jalan semua quite clear. Horrey.. maknanya, ramai orang dah amik cuti la ni.

Baju raya anak2 3 taun yg lalu.. baju abang dah passed to adik.



Aku yang tak balik kg lagi ni.. (kalu buleh, mmg takmo balik Bukit Mendi ni, but...) berharap sangat co. aku bayar gaji cepat. Eleh.. , takdenyer, mimpi je la. Redhakan je la, 28 baru gaji, sebab 1 Oct, baru raya, gitu kan?



Nak tak nak, keje jugaklah sebab aku mula cuti hari Selasa 30/9. Heee.. mood keje takde, mood raya je banyaknyer nih!Ya Allah ya tuhanku.. kau tenangkanlah hati hambaMu ini!

5 comments:

  1. ye same umi,saya pun kerja sampai selasa.balik mana?

    slamat hari raya,maaf zahir batin.
    :D

    ReplyDelete
  2. Salam Aidilfitri to you and family. Have a blessed 'Eid.

    ReplyDelete
  3. wahhh! kira ko ok lah juga aku ni kerja sepanjang hari except hari raya jer.. apa pong selamat hari raya adilfitri maaf segala terkasar bahasa.. mana tau masa borak2 kita terkasar almaklumlah mulut laser mcam kita ni ada2 jer hehehe.. SELAMAT HARI RAYA! HATI-HATI DI JALANRAYA, MAKAN KUEH RAYA JANGAN LUPA KITA! :))

    ReplyDelete
  4. hi butaseni,
    sama2 la kita keje sebelum kita plak cuti, ek?
    saya balik raya ke felda bukit mendi, pahang, rumah kak ipar, only pada raya kedua..

    ordinary superhero..
    thanks, selamat raya untuk u sekeluarga juga

    arisa
    sian ko, keje on sunday kerana orang lain dah amik cuti panjang and mmg keje ko banyak giler, nak buat cemana, kan?
    jadi, redha je la..
    pepehal, aku dah mahapkan ko and akupun mintak mahap zahir batin gak pada ko juga..

    ReplyDelete
  5. !!!Easy Get Money!!!
    1. go to the following link; http://www.AWSurveys.com/HomeMain.cfm?RefID=tutekx Join this site. It is also free. You get paid for completing surveys over there 6$ to 4$ dollars per survey and 1.25$ per referral . have a 1 year premium account and now i am collecting some exta cash .
    2. Then create a paypal PREMIUM Account at this address. It is free; ; http://www.paypal.com or Click Here When asked for credit card details simply say cancel. You do not need to fill it . Another thing you can also use paypal money to buy stuff on ebay and other shopping sites.
    3. Thats is it. So Simple and I swear it works.
    4. I learnt this from another friend and i thought it will be good for my friends here. So I thought of helping
    5. Try Now Click Here
    =======================================================================================
    !!!Easy Get Money!!!
    1. go to the following link; http://www.AWSurveys.com/HomeMain.cfm?RefID=tutekx Join this site. It is also free. You get paid for completing surveys over there 6$ to 4$ dollars per survey and 1.25$ per referral . have a 1 year premium account and now i am collecting some exta cash .
    2. Then create a paypal PREMIUM Account at this address. It is free; ; http://www.paypal.com or Click Here When asked for credit card details simply say cancel. You do not need to fill it . Another thing you can also use paypal money to buy stuff on ebay and other shopping sites.
    3. Thats is it. So Simple and I swear it works.
    4. I learnt this from another friend and i thought it will be good for my friends here. So I thought of helping
    5. Try Now Click Here

    ReplyDelete