Tuesday, December 02, 2008

Penyakit m

Semalam malas nak gi gym. Hari ni pun sama. Dah bitau Ati about this. Sian Ati, kena melayan aku yg berpenyakit “m” ini. Nak tak nak, kenalah dia pi sendiri ke gym tu, naik monorel je.. Ahh.. what to do?
Entah kenapa hormon “m” itu telah menguasai diriku yang lemah ini.


Kejap lagi dah nak kol 12, means lunch, but, aku tak de bekal, maka kena beli.
Perut ni bukan buleh lapau, semacam nanti diprogramkan kat benak aku. Maka tak dapatlah benak aku ni nyampaikan mesej ke otak bahawa everything is okay to go ahead with work.. meragam la kepala aku pulak lepas tu.


Hari ni nak makan apa ye?

Sushi pun best. Ahin tentu suka. Jommmmmm!!

2 comments:

  1. kak, tolonglah makan antibiotik cepat2, sebelum penyakit m ko tu menular jadik penyakit n,o,p,q...z

    ReplyDelete
  2. ye jugaklah kan?
    payah nak rawat kalu dari m, pegi ke n, o, p dan sebagainya

    ReplyDelete