Saturday, January 10, 2009

Mr. Smith


Aku baru abis nonton i. robot. Best. 2, 3 kali dah tengok, but aku still kagum.
Pulak aku ni mmg peminat Will Smith tu.

Cemana dorang boleh pikir dorang boleh invent robot?

Sabau je la. Amerika ni bab ngarut no. 1. Aku lebih tabik Jepang bab bab teknologi robotik ni.

Walaupun orang Jepang ni rendah2 fizikalnya (zaman dulu je, skrg tak lagi), tapi sebenarnya dorang lagi bijak dari omputih ni semua.. Pecayalah cakap aku!!

Kalau betul la kan , tentu omputih dah jual siap2 robot dorang, kan.. ini.. non ado!!

2 comments:

  1. kak, kat umah mak aku dah ade internet siap wireless lagi..leh terjah ko weekend kan..kan..

    ReplyDelete
  2. amboi.. best, meh kita jalankan tanggungjawab memblog!!

    ReplyDelete