Tuesday, January 13, 2009

Le Meridien, Kuala Lumpur






As a preferred member of the above hotel, aku dapat point utk spend di hotel ini. Lama dah cari masa, so, last weekend, 10hb dapatlah enjoy 1 malam utk 2 pax.


Abis, anak2 nak letak mana? Aku bawak jugaklah. Anak 2 je, bukan 5, so kecoh tak kecoh, aku bawak jugaklah sebab nak sama2 satu family, kan?





Ain ngan fahmi, siti shu plak ngan reen. So, kami 3 kuarga la kiranya. Macam small family day gatherings gitu, heheh..






Bestlah katilnya, sebab buleh tahan kami2 yg come lotey ni, kan?

Ameer & Amal was enjoying the pool macam tak pernah jumpa kolam la pulak, kan?






Tengok gambo je la, kan?






2 comments:

  1. Ya ampunnn inikah tempatnyer yg kau bersantai itu kak??...sumpah dgn nama pokok betik, aku kan menyusul..!

    ReplyDelete
  2. sumpah pokok betik.. ko mmg felikkkks!

    ReplyDelete