Friday, January 02, 2009

Penat dan kecewa

Pagi tadi aku sempat gi Mebenk kat BBS.
Nak kuarkan bonus & dividen asb, apa lagi di awal2 taun ni kan?
Punyalah, hazab ramai manusia, masyaAllah.... bawak pulak Ameer.

Mebenk ni bagusnya, mungkin dia tau kot org akan ramai ya amat, dia siap jamu para pelanggan sarapan, lunch dan minum petang agaknya. Aku sempat minum pagi kol 11.40 gitu, lepas tu continue beratur until almost 2pm baru sampai turn aku.


Kecewa sebab dividennya tak sehebat dulu2 dah. Much much less. Tak seseronok dulu.

Ameer seronok sgt masa dia dpt makan kuih seri muka, 3 kali amik kat tempat kuih tu. Asik bosan2 je disebutnya. 2 kali jatuh disebabkan asik nak shuffle... kesian, nak menangis dia menahan sakit jatuh tu.


No comments:

Post a Comment