Monday, December 29, 2008

Cuti lama benau

Sebelum cuti, sibuk ngat nak cuti.
Tapi, bila dah cuti, baru 2 hari je, dah bengong aku, tatau nak buat mende.
Wang takde nak bersuka ria, ada cukup2 je, so, cutipun just nak siapkan anak2 masuk sekolah je nanti.

Am gi Tambun and few places kat Lumut.
Acu plak gi Melaka, pengkalan balak and PD.
Aku kat umah je, walau cuti aku lebih dari 2 minggu nih, sampai 5hb satu nanti.


Mungkin semua ni ada hikmahnya.. mak tak sihat rupanya.
Since aku mula cuti tu lagi dia dah demam, tak larat bangun, tak selera makan, muntah2.
Abah gelabah la. Sib baik aku ada, dapat gak aku tengok2kan mak sikit2. Nak bawak gi klinik dia tak mau. Makan ubat je la layankan dia. Sian betul, tak lalu makan, even bubur pun. Mana tak lembik (lemah) badan?

Hari ni tadi cuti maal hijrah, esok, lusa tulat, tunggin aku still cuti. Pekejadah aku nak buat ye?
Beli buku sekolah, pastu?


Aduhai la bosannya..
Sib baik dah boleh bertenet.. heheh.. baru amik maxis punya pekej. Laju amek wak!

2 comments:

  1. aku cuti hari jumaat ni & isnin depan. selamat mengantar anakanda gi skolah kak. kat aku pun..heee

    ReplyDelete
  2. apa lagik, meh2 lah ke opis. melawat aku. ko x rindukan aku kak? konsep nak dtg umah ko melawat, tapi harammm..hehehe..

    ReplyDelete