Tuesday, May 19, 2009

Cindy Vortex part II

Anak betina kesayangan kuarga aku nih, dah beranak semalam.. sementelah dia cam tau2 je mak dia tak keje semalam.. ahaks.


Mengiau2, menggesel2 kat aku cam nak bitau samting.. which i automatically tau yg dia ni dah sampai masa nak beranak.. Tulah org tua2 kata peribahasa "macam kucing nak beranak", kan, dia asik menggelisah tak tentu arah..


Semalam aku dah jadi nenek kepada 4 kembar kucen yg sangat cumels... 4 pattern yang berlainan. Sakan yek.. Blum taruk nama deme lagi. Nantilah dulu, biar Cindy cool down... sian dia, aku tengok menderita sangat masa nak melahirkan itu.. tingat masa aku sakit nak beranakkan anak2 aku gak dulu.. sungguh2 menyiksakan.. Alhamdulillah semua went well..


Nanti kita taruh gambar cucu2 kita tu ek? Ni gambo just buat seronok je... bukan bebetui..




5 comments:

  1. Wah! Tahniah, ko dah jadi granny ekk...

    ReplyDelete
  2. Granny kucen mmg first time, tapi, aku mmg dah lama granny kalu ikut blah laki aku.. hik!

    ReplyDelete
  3. Nak sekor....boleyyy?!?!?!

    ReplyDelete
  4. dear Syiera..
    tak shampai ati i nak bagi.. hik!

    ReplyDelete
  5. xperlah....cucu sulungla katakan ..heh..heh..heh.. Next roundla naaa...boleyyy?

    ReplyDelete