Wednesday, May 20, 2009

Makan di work station

Tadi pagi member aku kena tegur dgn seorang pempuan kat typist pool.
Sungguh kesian si nurul yang kena tegur itu.
Selama ni, siti shu selalu gak makan di sana, sib baik tak pernah kena tegur.

Memang dia tu banyak aturannya.. ye lah, pada dia, work station ialah station where u work, not a station where u eat, ahaks.. some more in working hours... patut la kan?

Terasa hati si nurul...

5 comments:

  1. Ooooooooh...tak boleh ek? Tapi I selalu makan kat my workstation...OK ajer!!! :) :D

    ReplyDelete
  2. dekat2 work station u tu, takde pompuan (macam yg kat typist pool tu)tu duduk... tentulah selamat.. ahaks!!

    ReplyDelete
  3. Ada rules yang mengatakan tak boleh makan kat workstation ke??? Macamana haku buleh tak tahu pulak ekk...

    ReplyDelete
  4. dear buah cintaku..
    akupun tak tau pasal rule ini jugak.. mulut ke mulut punya rules kot, hik!

    ReplyDelete
  5. Rules cemburula tu...workstation depa tu x boleh nak makan2 kot..:P

    ReplyDelete