Thursday, July 30, 2009

KK aku akan datang lagiiiii...

Esok kol 5 aku dah nak terbang ke KK - Kota Kinabalu, lagi.
Ini kali kedua aku ke sana. Dulu pegi ngan Sitizen and makyang (my sis). This time ngan office mate, Sitishu and Echah. Musti ada kawan nama Siti jugak, kan? Mmg aku ngan orang nama Siti ni macam agak sherashi lahhhh, hihi.

Apa nak dibuat di KK? These are what I planned to do yea.
Mula2 nak relax2 kan diri lepas penat keje for like 6months non holiday.
Pastu nak makan seafood puas2 and makanlah apa2 yg best di sebelah sanun tuh.
Jalan2, esp. di belah2 gunung Kinabalu.. I know I couldn’t get to mendaki the mount KK tuh, but, jalan2 di kakinya pun dah kira best. Been there.. done that, terasa sangat bahawasanya ciptaan Allah ni sangat cantik, sangat luas, sangat membuatkan kita rasa kita ni kecilllll sangat. Allahu Akbar..



Last sekali nak beli2 gelang Kristal. Aku memang hantu gelang2 ni semua. Kalu buleh, hari2 nak pakai lain2, cantekkkkk je pada mata aku ni.. tengoklah nanti cemana.
Ada gak kawan2 pesan belikan gelang2 ni. Insyaallah, akan ditunaikan…

2 comments: