Monday, August 17, 2009

Potong rambut sudah

Jumaat lepas aku ajak kanda temankan aku gi potong rambut kat depan Bintang. Tak sangka dia sudi ngikut.. hihi.. Selalunya takkan ndak dia, tapi aku buat2 merajuk the nite before, sambil kata "sekarang ni apa2pun taknak dah pegi ngan saya ek.. temankan pun takmo jugak?".

Tu yang dia jaga ati tuh.. kena gak temankan..

Sekarang rambut ku dah rupa jantan, pendekkkk je, but still the longest in our household, since deme sumer ala2 botaks, kan?

No comments:

Post a Comment