Thursday, September 17, 2009

Selamat hari raya aidilfitri...

Lusa dah raya.. takyah tengok anak bulan. Dah kira siap dah.
Kejap benar ramadhan rasanya.
Cukup ke dah amalan kita sempena ramadhan ini, sudahkah Allah redha dengannya?

Aku masih keje.
Haiiii...

Malam ni ada gang yg nak menikah!
Semoga berjalan dengan lancar semuanya.

Malam ni juga, aku dan kanda baru bercadang nak belikan baju raya anak2.
Lambat? Biarlah lambat, asal selamat..

2 comments:

  1. ehh esok dah nak cuti byk nyer keje ofis en rumah nak disiapkan.selamat beraya su..tiap2 tahun x pernah cukup duit kite berbelanja kan...you kno who!!!

    ReplyDelete
  2. hi gang, i know u..
    thanks for visiting
    keje opis tu dah mmg contract, kan?
    keje rumah tu ikut suka je, but kalu tak buat, melambakkk, berkemas idak lagi, langsirlah,menyapulah, isi kuih raya dalam balanglah, macam2lah, kan? I wonder, ada ke org nak datang raya rumah i, hihi..

    ReplyDelete