Tuesday, October 06, 2009

Koboi mesia


Hahahaha... hari Jumaat ni, opis aku nak buat dinner, actually it's our kelab sukan which organizes this dinner, kat Nikko Hotel.

Ada tema, wild wild west pulak kali ni.
Few friends dah beli topi koboi, dah berangan2 cemana nak menggayakan topi dengan baju2 memasing.

Aku.. tataulah. Ingat nak pakai cam red indian, pastu ada org bantah, itu bukan dunia koboi.
Nak kena pakai ala2 koboi gak, kena ada topi gak.. kena naik kuda, ada but yg tajam tuh..

2 comments:

  1. Snap gambar banyak2..pehtu paste kt sini tauu. Ganas tema kali nih..:) Pastikan, tahun ni menang something tauu....lucky draw ke..apa2 ajerlah. GOOD LUCK!!

    ReplyDelete
  2. dear Syiera..
    takde menang apa2pun akak..
    tak nasib baik laa..
    makan je sedap.. pastu balik cepat2, sebab budak2 takde sapa tengok kat umah, ayah deme OT, balik kol 2 am!!!

    ReplyDelete