Friday, October 16, 2009

Makan, borak, gelak, senak, lalak

Inilah antara aktiviti kami tengahari hari tu. Aku lambat update citer ni kenapapun aku tak ingat... adalah hal tu..

Siti masak nasi, beras wangi tauuu.. Mira masak ayam masak black pepper with mushroom bersama ngan caramel dia yg sangatttt sedapp. Ati provide buah2an. and pinggan mangkukkkk ayon. Aku masak sambal ikan bilis cilapi, sambal sardine (kanda masak) and telor mata masak kicap. Sayur pulak dibeli oleh Echah and Eskrim dibeli oleh Ira. Hmmm, lengkap tak?

Sakan kami makan. Sorang tu tak kurang 2 pinggan la kalu aku tak silap cek. Tak sabar rasanya nak tunggu 12.30 masa nak start tu. Hihi.. puas hati & perut betui. Ntah melantak tak hengat diri. Tapi sayangnya.. takde gambo. Tak sapapun hingat nak amik gambo, ada ke patut?

Petang tu lepas keje, aku ngan siti ngan mira jugak, jumpa reen kat Redbox sogo. Makan lagi, buffet kat situ... pastu dah kenyang, melalak plak. Tak banyak lagu aku dapat, since perut aku dah tak berapa selesa, sebab dah penuh ngat. Hihi.. bagi peluang kat reen je.. puas dia melayan lagu sampai siap sapu2 dinding dia nyanyi.. sungguhhhhh!

4 comments:

  1. Kiranya hari tu memang masing-masing tak hingat dirilah ekk.. dari tengahari membawalah ke malam... sakan bergelak-gelak

    ReplyDelete
  2. cik buah..
    thank you for dropping by..
    memang hari tu consider hari berseronok, esoknya cuti plak... agak2 tak hengat diri jugaklah.. tau takperrrrr!!

    ReplyDelete
  3. halo..............party gue nantik lagik semput tau..sediakan jelah oksigen 2,3 tong yek..ahaks..

    ReplyDelete
  4. memang sakan hari tuh kan? lps satu event ke satu event. coming soon, event si kak atie plak.. ooohhhh...memang senak...hik.

    ReplyDelete