Wednesday, December 30, 2009

Baik punya parking

Ko tau tak Joyah.. dua tiga ari ni kan, akak senang giler nak gi keje.. keta tak banyak kat jalan, pastu jalan plak, terusssss je, tak banyak berenti2 and most of all, keta akak takyah nak naik atas divider kat tempat parking tuhhhh... ada je slot baik nak parking... inipun kira nikmat tauuuu Joyah...

Ko taulah kan Joyah, musim cuti sekolah nak ujung2 nih.. ramai yang ngabiskan cuti, yelah, deme yang masih banyak cuti tu kan? Akak ni udah abis cuti. Sedih jugak, tapi apa nak dibuat, 21 hari setaun tu idaklah cukup, tapi akak redha.

Opis akakpun sunyi sepiiii je, akak suka benau. Sesekali je terdengar suara2 sumbang mengutarakan masalah2 biasa dia... tapi, suara2 tu akak udah biasa sangat, tak buleh dibuat apa.. ditegur, janganlah sesekali, okeh?

Tu jelah laporan untuk pagi ni. Akak nak buat keje.. nanti katanya makan gaji buta... berdosa!




2 comments:

  1. betul tu, ramai org habiskan cuti sekarang ni.

    salam singgah. jom link nak??

    ReplyDelete
  2. Thanks for dropping by here..
    buleh je link.. i takde hal..

    ReplyDelete