Thursday, December 10, 2009

Besday lagiks



7hb hari tu, aku amik cuti... memang dah lama planned, sebab besday kanda. He turned 42 hari tu. Beria aku cuti, dia plak idaknya. Adaker patut?




Anyway, aku bitau anak2 aku nak bawak dorang berjalan2 dan berseronok. Aku tanya dorang nak pi mana, nak buat apa? Amal and adik nak gi Giant je la, takde tempat lain. Aku plak, cadangkan nak tengok wayang (mmg umi kaki wayang, okeh??), but di panggung sekitar Selayang je la, kan? Tak koser nak tempoh bandar, even hari Senin pun. Mula2 deme nak gi swimming, pastu aku bitau, aku dah segan nak pakai baju mandi, dah gemuk2 ni... dorang cam paham... so, to the movie we went.




Tengok citer apa.. beach boys - senario tu. Boleh laaa.. banyak pakai body pompuan and lawak slapstik gitu. Takde banyak pilihan citer, jadi... redha je lahhh.




Bosan la entry nih.. udahlah.
Dapat melepak cam kucen2 ku ini di katil Amal, pun best, kan? Sungguh syahdu deme tido petang tu lepas kenyang makannn...








2 comments:

  1. Waaaaahhh!! hebatla kucen2 tu tido atas katil.. Kucen2 lain dlm sangkar aje..huhuhu.:P

    ReplyDelete
  2. Syiera oiii.. kucen2 akak mmg hebatttt..
    makan dalam pinggan, tido atas katil.. haaa.. apa lagi?
    mandi je tak berapa nak ndak pakai shower cam akak.. hihi

    ReplyDelete