Thursday, December 17, 2009

Tak sama macam dulu..

Dia tak pedulik dah aku ni. Dia tu adalah kanda.
Aku beria-ia ngajak dia gi tengok wayang.. takpe, aku belanja.
Nak? Mmmm, mula2 ndak, bila dah nak dekat time nya.. dia bagi alasan pulak..
Sian kat budak2 kat umah tu..

Tu je..
Hati aku? Idaknyelah dia kesian.

Then i asked myself again... why in the first place have i invited him?

My life is soooo pathetic at times...
Ntah apa2 la aku ni...

1 comment:

  1. Kak oh kak..biasalah tuh, dlm kehidupan berumahtangga, ada pasang surut. Sabar byk2 kak. Kaum lelaki nih, kekadang kurang sensitip dgn perasaan kita kaum pompuan. Deme ingat, perbuatan deme tuh tak menyentapkan kita. Padahal, even sebesar hama pun, kita dah tersentap.Deme masih rilek jek. Jgn sedih ye... At least, ko ada anak yg mampu menceriakan hari2 kau...

    ReplyDelete