Friday, February 19, 2010

Bad romance

So bad.. kan?
Sapa, kalu bukan lady gaga yg punya nama lagu.. yg panjang berjela.. ahin saja yg yang hafal nama penuh pompuan gaga nih, hiihi!


Sapa2 yang idup rumahtangganya tak bahagia, haruslah dia mendapat bad romance, kan?

Yelah, macam2 perkara yg kena tanggung hari2, kalu tak bahagia, maka.. bertambah teruklah kalu takde komunikasi yang baik.. bad romance la jadinya.


Aku ni bahagia ke? Bahagia la.. sebabnya idup aku dah Allah bagi nikmat berkeluarga.. bila aku nak makan, ada kanda and anak2 makan sesama, nak tido, ada kanda di sebelah nak jadi bantal peluk, nak bangunpun, kesat2 mata, kanda ada di sebelah, still mendengkur... apa lagi, kan?



Fall in love katanya, dulu masa bercinta2 tak sedar lagi semua tu, lalu orang panggillah fall in love, kan?




Satu lagi entry merapu utk kali ini..




No comments:

Post a Comment