Wednesday, July 14, 2010

Aktif

pagi semalam amal tanya, aku lalu tak kat sekolah dia nak pegi keje
aku kata tak lalu, since aku lalu blakang ikut sg tua, dia punya sekolah depan, area selayang..

tapi aku musykil, apakedibuat nak gi sekolah pagi2 harini..
dia kata dia masuk futbol club.. wahhhh.. suka ati aku anak aku dah minat sukan
mmg dia ni agak tak berapa nak aktif kecik2 dulu, puas gak la aku ngajak sesama bersukan, pakat bawak tiap kali aku futsal ke netbol ke dulu...
maybe dia teruja sebab world cup kot..
adik dia ameer also ngikut jejak langkah abang dia sama

aku suka sgt anak2 akupun suka sukan dan hidup aktifff..
kena cari duit lebih belikan dorang kasut bola macam daniel (anak acu) and also bola jabulani nak bagi seronok main bola, mana tau buleh masuk team world cup bila dorang pandai nanti... hahahha, musti ada keinginan baru best.. kan?

ntah bila m'sia nak masuk kan?

No comments:

Post a Comment