Tuesday, November 23, 2010

gilernyer kau

aku ni manusia biasa... alasan ni.. ...



so, sebagai manusia biasa yg kerdil lagi lemah, chewahhhh...
aku mmg banyak kekurangan..



tapi, aku ada manyakkk jugak mende aku suka buat...
yg org lain kadang2 rasa tak menasabah.. well...


aku suka makan
aku suka tengok wayang
aku suka gi holiday.. suka suka
aku suka menari
aku suka makan lagi
aku suka karaoke
aku suka bersukan kuar peluh
aku suka belajar bahasa asing
aku suka baca novel cinta .. awwww, walaupun aku dah lama tak bercinta lagi
aku suka main computer games
aku suka challenge
aku suka tengok and layan korean movies/series
aku suka makan sushi
aku suka masak... pastu makan


bila aku dapat buat mende2 di atas ni, aku rasa enjoy.
aku paham bila apa2 yg kita suka, tentu kita akan cari kawan2 yg sama ngan kita, kan?

sesekali, bila aku dapat main game baru dlm collection aku.. aku akan main till 3,4 jam.. biasalah kan? tapi itulah, keseronokan or challenge buat mende yg kita suka ni lain.. hanya yg sama je paham.

sesekali jugak, kawan2 akan gelak bila aku bitau aku stay up till 2am, kadang 3am sebab melayan korean series... dorang cam tak percaya...well..
mak akupun siap ceramah... kalu ko berjaga lewat2 sampai pagi tu sebab ko solat malam kan ke bagus... heheheh....

mak oh mak, yg baikkk je dia pikirkan, kan?

bangun solat malam ye?

2 comments:

  1. kak...u dont like to pegi holiday ke???
    kena add tu...:)

    ReplyDelete
  2. yes, tertinggal.. shd add itu jugakkkk!!

    ReplyDelete