Wednesday, November 24, 2010

meh try ni.. sedap

aku dah cuba semalam
nak masak yg simple2 je yet sedap ..
cari idea dari mat gebu kat sini:
http://tiffinbiru.blogspot.com/2008/10/kupang-goreng-pedas.html


acik takde cili ijau, so, acik guna ciliapi je yg ada kat umah tu.. janji cili, kannn?




lauk kami malam tadi, 3 jenis je, kupang masak pedas, telur dadar and ikan bilis goreng.. tu je, senang dan berkhasiat kau.. (malas takmolah kata kan)..













selepas beberapa minit.. abis...









thank you mat gebu!



2 comments:

  1. amboi..amboi..amboi sedapnya kupang tu...
    apa kata akak hantar kt kepong buang sepinggan..boley?
    rumah kita pun bukannya jauh sgt puuunnnggg..:P :P

    ReplyDelete
  2. nanti masak lain akak courierkan k?
    hheheh..

    ReplyDelete