Thursday, December 09, 2010

dulu dan sekarang

ini taun 2008, akmal masih pakai glasses.. cuti kat melaka



ini plak 2009, kat Genting, pwc family day

ini ogos 2010 kat taman BBS..
dah besau2 anak2 aku, kan?
amal is a teenager now, going to be 14 next year..
ameer plak 9 next year..
anak2 aku walaupun muka nak sama.. perangai sangat beza..
amal suka melukis selain hobi dia baca komik
adik suka main bola sepak, badminton, main kad dan ntah apa2 lagi.. mmg dia jenis tak buleh diam walau seminitpun.. adaaaaa je nak di kacau..
rasa cam baru semalam aku mandikan dorang dalam besen besau tu..
tingat lagi dorang2 tu sangat2 comey masa kekecik dulu..
bukan sekarang tak comey
(bodo la kalu ada parents yg kata anak dia tak lawa/comey, kan?), cuma
dorang dah membesar dan dah jadi anak teruna..
kah kah kah..
ko bley bayangkan tak, amal and ameer, bawak gefren dia balik,
nak kenaikan kat aku and kanda... hahaha.. kannnn?





2 comments:

  1. dah boleh sediakan duit hantaran mulai sekarang.

    ReplyDelete
  2. hi green apple..
    ye tak iyer...mmg dah boleh mula ngumpul ek.. aiyo..

    ReplyDelete