Wednesday, December 22, 2010

handbag itu hadiah untukku...

hellooo my dear,

jgn jeles bila aku bitau kau, aku ada handbag baru..
aku tak beli ok.. hihi..

kanda bitau.. datin baru present kat aku..
bukan nak show off okay, saja nak buat entry...
dah lama tak tulis.. i need to write an entry.. anything, okay, anything..

tiba2 tingat pulak kanda sms tadi..
aku balas.. tell datin timakasehlah .. baik sgt.. selalu bagi barang kat aku and family..
aku tanya lagi .. apa brand..

kanda jawab.. ya, handbag..

aiyo.. dia tak paham ke soklan mudah aku tu..
brand apa.. bitaulah... boleh la aku berangan2 in advance..

dulu datin pernah bagi.. coach.. aku suka..
ntah2 brand sama.... tulah nak tau.. saja la kan?

last2 kanda respon..
balik rumah nanti cek la.. baru suspen..

kah kah kah berdekah.. adakah suspen gitu??
first time kanda nak bagi aku suspen..

till then..
adios

No comments:

Post a Comment