Tuesday, February 08, 2011

kenapa lelaki di seluruh dunia menggilai wanita siam?

tahukah anda sebabnya?

nanti kita huraikan.. okey?
jadi, wanita2 lain di tempat2 lain di dunia ni, especially di mesia, marilah kita tengok apakah kelebihan pompuan2 siam nih..


tungguuuu...

1 comment:

  1. salam di england ada kes perempuan siam layan omputih ni. dicukur nya sampai habis setiap kali matsalleh ni dtg ke siam.kEJA DIA asik mintak duit. agaknya mamat ni dah takde duit nak beri, dia putus. mamat ni naik gile lalu semua tak kena dia tembak ramai org. tapi mereka cover banyakla pasal hal mamat ni hilang akal dek kena putus dgn ppuan sia ni. tak banyak surat khabar yg berani tulis gak.. kalau chek kat tenet ini type nama Derrick bird shooting..

    ReplyDelete