Tuesday, May 10, 2011

jom pi bercuti

apa daaa.. bila2 boleh pi cuti.. yg penting ada duit and ada masa








kalu dua2 tu takde, payah la











akak aku nak pi cuti ke kuching 1 fmily ujung bulan ni, ntah jadi ke idak, tataulah dia.



aku takde plan lagi taun ni.. maybe december la kot..



skrang tak bley pikir nak enj0y.. kena pikir nak besarkan bisnes dulu, ok?







so, ada sapa2 sudi nak jadi bisnes partner akak... meh meh..



akak tunjuk produk2 akak, kita buat bisnes ni bebaikkkk, nanti kita sendiri takyah kuar duit, kita dapat cuti FOC and siap ada duit kereta lagi ..







malas citer panjang..
akak nak terus buat betul2 sebab akak dah pilih bisnes yg betul and leader yg betul..

3 comments:

  1. Salam kunjungan.. singgah la ke blog saya ;)

    ReplyDelete
  2. moga impian berjaya. Amin....

    ReplyDelete
  3. zuwairi.. saya dah singgah.. tima kasih

    izman.. thanks for your support..

    ReplyDelete