Monday, May 09, 2011

weekend yang memberansangkan

minggu lepas takde cuti
hahaha.. ada ke takde cuti

konsep akak ni..
kalu cuti, haruslah bangun lewat sket.. lepak2 takyah buat sarapan, pi pasar makan di pasar..
pastu.. lunch masak sesedap.. lepas lunch tengok tivi pastu tido hingga lewat petang.. hheheheh.. akak la kan?

but that was then.. now i've changed, ok.. gunakan peluang masa yg ada sementara aku masih sihat dan ada yg nak membantu.. gitu

sabtu tu pepagi lagi dah kuar kursus produk kat BC ampangan, BC CA Wan Zainuddin..
banyak mende baru aku blajar.. sgt membuka minda dan membuka beliak mata..
tu yg bagusnya kalu kita cari ilmu.. tentu kita dapat.. kalu tak banyak, sikitpun jadilah.. tapi haritu aku dapat banyaakkkk sgt.. semoga aku dapat aplikasikan dalam bisnes nih, hari2..

ahad pulak, walaupun letih, akak tetap join the aerobics klas yg dianjurkan oleh kerajaan neg. selangor merah kuning.. buat kat tepi stadium mps tu.. best jugak, luas, selesa dan seronok dapat exercise pagi2 hari.. selalu akak buat memalam.. tukar schedule kalini.. peluh kuar jantan betina u... hehehe.. akak tau akak sihat dan bertenaga since akak dah mula amik produk2 DCL ukt kesihatan akak sendiri.. kalu bagi 2 jampun, akak orait je.. insyaallah fit, tak pancit.. korang buleh ke? haaa.. jgn pandang org gem gem ni tak larat, ok?

petang pulak dah pakat nak ajak jiran tetangga adik beradik mai umah akak makan laksa sambil borak2 pasal bisnes.. haaa.. seronok you.. bila dapat share info dgn orang lain.. lelebih lagi kalu ada kakjune cantek, my upline and gang, julya and ina yg sudi turun padang buat demo tentang few main products utk para tetamu.. akakpun belajarlah jugak cara2 nya nanti cemana nak convince org dengan demo ni..sgt berkesan! tentulah kan, dah memang barang bagus, tentulah org akan tertarik, ye tak? i enjoyed this business so much!! thanks so much kakjune and the global circle team, i really appreciate yr support in my career!

dipendekkan.. akak sibuk giler sejak 2 menjak ni.. biar susah dulu.. asal senang kemudian..

No comments:

Post a Comment