Monday, May 30, 2011

sayu

semalam gi klang ..
tujuan asalnya ngantar anak2 sebab makngahnya nak bawak dorang gi bercuti ke PD.
tak kisah budak2 tu, janji dapat berjalan, dah seronok.. amal and ameer..

so.. kami pi lah ngantar
time balik yg sayu.. sunyiii je dalam kereta
mmg rasa semacam...
tak pernah pulak rasa budak2 dua orang ni takde kat umah..
sedeh pun iyer

pikir2 balik.. biarlah dorang enjoy sementara cuti ni kan?
akupun tatau bila boleh bawak dorang pi jenjalan.. sibukkk manjang


p/s.. sementara kat klang, dapat gak aku promote produk2 DCL kat nek ucu aku yg masih sakit strok.. ikut testimoni Dr. Rani.. dia nak cuba few products, especially the bio-energy socks, habatussauda, d-bless and ry-ilex.. berbaloi jugak berjalan2 melawat dia.. semoga dia cepat sembuh..

pastu gi kedai along.. baru lagi dia meniaga.. susah jugak aku tengok nak mulakan bisnes kedai makan.. tak cukup persiapan.. memang payah.. syukur bisnes aku takyah begitu.. letih2 masak, takde pelanggan cemana.. tak pulang modallll... kesian jugak mikirkan..

pastu melawat sepupu dalam pantang.. haaa.. promote plak set bersalin.. besttt.. senang2 je.. sebab semua perempuan maukan cantek balik selepas melahirkan, ye tak?

No comments:

Post a Comment