Friday, June 03, 2011

sapa tak suka shopping wehhh...

ramai org pompuan suka shopping kan?
tapi kenapa nak shopping kat tempat yg mahal?
maybe sebab barangnya bagus.. mmg barang yg mahal tu qualitynya tip top kan?
kalu tak org takkan tekan kat brand2 ni semua, kann... gucci la, LV la.. macam2 lagi yg terkenal tu, kan?


produk2 dcl harganya berpatutan dan sgt dijamin halal 100%, juga berkesan.. bila jadi ahli, automatic discount price of 25% to 30% dah ada utk kita jimatkan perbelanjaan kita. pastu kalau cukup syaratnya 125Pv tiap2 bulan, dah DCL bagikan bonus sebab menjadi pengguna setia.. ini baru namanya menghargai pengguna.. bukan sekadar dapat beg plastik or kertas okey?

bahagian quality produk tu bukan cakap2 saja tau.. kita dah buktikan dgn dapat 2 tahun berturut2 awards dari The Best Brands Laureate for 2009 and 2010, Asia Pacific.. maybe this year jugak.. haa..


itulah yg membuatkan puan wan m ni terpikat nak join my team, and be my bisnes partner. dia dah terfikir bila beli produk tuk kegunaan dia, anak2 dia and keluarga dia sendiripun dia akan diberikan bonus or pulangan.. dengan DCL.. untung kepada pengguna juga mmg berbaloi... apatah lagi kalu buat bisnes sekali.. lagi berbaloi2..



jadi, yg di luar sana.. ambillah peluang ini.. tunggu apa lagi..

call me or sms, akak tunjukkan caranya..




kak su bidadari .. 014- 7242 338

No comments:

Post a Comment