Tuesday, July 26, 2011

and the winner is...

myself... hehehe



akak mmg kuat berangan.. tapi takpe, kanda kata berangan tak kena duit... hehehe

akak kan.. malam ni ada acara best dalam kelas kat HQ.. acara terima anugerah naik pangkat.. eheheh... naiknya udah lama, terimanya belum lagi.. nebes you, bak kata cik aruza cendana.. heheh!! KJC dah pilih tema, baju merah tudung itam.. adoi.. akak takde la baju merah cantek.. sumer baju kusam2 zaman2 dulu.. apa2 jela akak pakai nanti...



malam tadi pujuk gak kanda, jom laa pi, saya naik pentas ni.. bukan calang2 dapat naik pentas DCL tau.. haa akak kata kat dia.. ehhehe.. takmau dia... ntah kol berapa dia abis keje katanya.. akak tau tu alasan dia je.. mmg tak pernah mau kalu diajakpun.. hari tu ikut gi kemamanpun sebab family day and boleh holiday sekali, and some more pi naik bas, tak yah drive.. kalu tak, idaklah dia nak ngikut.. confirm.. pastu tadi kan, akak adalah invited few of my frens, yg sama2 sokong beli produk2 DCL, yg join ahli dgn akak, partner2 akak semua, akak selitkanlah jugak nama kanda.. dia call pulak lepas tu, katanya.. nanti kita pi sesama la ye, tunggu saya balik.. cewahhhh.. suka i tau.. berbunga hati ini.. hik... i luv u kanda.. i really do!! selama ni, kanda mmg sgt sporting, benarkan je akak buat apa yg akak suka, at times dia hentam jugak akak sebab tak kena di mata dia, tak betul di hati dia.. well.. tulah what partner's supposed to do, ye tak, tegur menegur.. nasihat menasihati.. kadang2 akak amik, kadang2 akak iyerkan jelah.. haaaa..


eh, sebenarnya nak citer apa tadi ek.. oh ye.. anugerah.. kalu korang nak sama2 terima anugerah sama cam akak.. jgn tunggu lagi, call akak, akak tunjukkan caranya


kak su - 014-7242 338

2 comments:

  1. kenapa takboleh comment.. kawan kata tak boleh.. akak cuba pulak, see how!

    ReplyDelete
  2. Kak, your time will come soon....pray hard k...and work hard too..!! chayok..chayok!!

    ReplyDelete