Friday, July 29, 2011

makanan di bulan ramadhan utk mendapat keberkatan

tajuk panjang kali ni... tapi tujuan utama tetap sama.. membantu anda semua dalam bulan ramadhan yg sangat dekat dah dgn kita nih..


kadang2 apa yg kita makan semasa sahur sgt membantu utk terus kekal cergas dan bertenaga walaupun tak amik makanan berat




pertama sekali ialah madu amazing.. campurkan dalam kopi red guara.. huih.. ckup dah.. kalu nak makan sikit lagi, tambah dgn kurma.. dapat pahala cukup dah.. akan tahan hingga berbuka, ok?






pastu buka, kurma jugak.. pahala lagi, minum air oxi-pi di ionik, pastu makanlah apa2 sikit2, solat, pastu barulah rehat sebelum pi taraweh.. nak lebih hebat, sebelum kuar gi masjid, bancuh kopi red guara campur madu amazing


perut anda, terutama usus anda akan berterima kasih kepada anda, kerana memberi dia masa utk direhatkan.. detox la atau cuci dia dgn meminum air oxi pi di ionik or air masak sebanyak2nya semasa buka dan selepas terawih. ingatlah bahawa mesinpun kalu asik diguna saja tanpa diservice akan lingkup sebelum sempat expiry datenya..



sesetengah org pikir dia dapat kuruskan badannya during bulan ramadhan.. mmg buleh.. dgn syarat, dia tak makan melebih2 masa buka and lewat malam.. almaklumlah.. lpas tu trus tido, kan.. akak dulu adalah org yg terlebih gemuk during ramadhanlah mulanya, pastu raya pulak, adoiii.. makan pengatlah.. sendiri mau ingat... dah naik senang ke nak turun.. mmmm paham2 la kan.. insap akak dah sekarang, tak mau terover lagi.. sementelah kita semua mencari keredhaan allah dalam melakukan ibadah seharian, kannn?





dapatkan produk2 ni dari akak segera


call kak su bidadari utk info2 terkini tentang duit raya..

014-7242 338

2 comments:

  1. wah..wah..Kak su..
    Permakanan yg hebat adalah untuk org yg hebat kan...
    sbb tue ina amalkan dan bestnyer ONE FAMILY turut amalkan...Alhamdulillah setakat 5 bulan guna produk,rekod klinik kami bersih...hihi
    I LOVE DCL..

    ReplyDelete
  2. iNa Cantek.. kannn?
    alhamdulillah kalu dah makan dan berkesan.. kita banyak jimat duit, ye tak.. bila sihat, senang kita buat ibadat, kannn?

    produk hebat, kan DCL nih?

    ReplyDelete