Sunday, July 17, 2011

cawangan baru lagi

ini partner2 belah kak mahani kat taman bidara.. hebat, kan?
mmg wanita2 ni, especially yg kiri sekali dalam gambar ni, Azi namanya, berminat nak mengembangkan potensi diri dalam bisnes.. sorang lagi tu kak Mid, wanita tak dimakan usia.. malu akak dibuatnya tauu!
kata Azi, mula2 dia nak meniaga jual kain baju.. tapi bila dia sendiri dah rasa kehebatan bidadari dan disokong pulak dgn testimoni hebat dari leader dorang, kak mahani, Azi pun mula mengorak langkah nak berniaga produk2 DCL jugak. Yelah, lebih senang buat bisnes produk yg lebih dekat dgn dia dan diketahui keberkesanannya, kan? Azi called akak nak mintak akak bitau detail on our business.. so, bila hati sudah terbuka, senang sungguh berbicara.. satu cawangan lagi telah terbina... haaa.. alhamdulillah.. akak suka la ni weh!
kak mahani, kak Mid and Azi.. kita buat sesama, kita naik sesama, ok? Akak di sini sedia membantu!!



kak su tengah promosi tu.. call & buat
appointment anda 014-7242 338

Azi juga minat kucen... heheh comey sgt!!

2 comments:

  1. JUst DU..IT..
    Betul2 enjoy buat bisnes ngan Kak sue..

    ReplyDelete
  2. hallooo ina cantek rupawan.. tima kasih komen and tima kasih join bisnes nih.. kita sesama buat DUIT.. membina ekonomi ummah berdikari.. konsepnya!

    banyak lagi yg perlu kita kejar.. tapi kalu kita kejar bab akhirat.. yg lain2 akan ikut sama, betui tak?

    ReplyDelete