Friday, July 15, 2011

naik lagi

salam penuh kasih sayang dari kak su bidadari..



akak ada berita gembira nak share ngan u all.. sambil2 minum kopi red guara tu kan..
baru2 ni akak dapat naik lagi satu tahap dalam bisnes DCL nih..
alhamdulillah..
Allah dah permudahkan sikit demi sedikit jalan akak..
akak bersyukur sgt sebab selama akak bekerja keras.. takdelah keras manapun, sejam dua sehari.. ye lah, bisnes santai la katakan.. akak berjaya naik ke tahap itu.. tupun berkat doa korang semua beserta dgn leader serta partner2 yg sama2 bekerja kuat ke arah itu..
terima kasih semua.. akak akan terus berusaha dan berusaha dan berusaha utk terus memajukan diri dan poket akak


meh lah sama2 dgn akak. call and buat appointment .. kak su, 014-7242 338
or email je: suriani.abdul.aziz@my.pwc.com

5 comments:

  1. tahniah. moga lebih success di masa depan.

    ReplyDelete
  2. insyAllah....selamat maju jaya pd yg berusaha..

    ReplyDelete
  3. salam izman...
    tima kasih.... semoga ko juga sukses dalam bidangmu jugak!!

    DuD... aminnn, and thanks for this visit.. come again ye!

    ReplyDelete
  4. Tahniah..kak Su..all the best 4u..

    ReplyDelete
  5. ina cantek.. tima kasih and all the best 4 you too!

    ReplyDelete