Wednesday, September 28, 2011

bidadari lagi

i will not rest until i tell about bidadari.. haaa.. macam wasiat jer, kan?








okeh.. harini kita story pasal kehebatan bidadari lagi.. ada yg 4 taun kawin tak dapat2 zuriat, once dia mula amik bidadari bulan kedua je dia dah mula conceived.. ni adalah cerita salah sorang partner kami punya customer.. alhamdulillah.. kalu bidadari dapat membantu utk membahagiakan hidup org lain, kenapa tidak anda di luar sana mencubanya sama?




lain2 khasiatnya ialah.. memudahkan atau melawaskan perut, menjadi seperti tonik utk menyihatkan badan, menjadikan kulit especially kulit muka supaya lebih berseri and latest one, ia menghilangkan rasa mengantuk... wahhhh.. hebat giler bidadari nih.. pelbagai.



tapi jgn dilupa tujuan asalnya, memberikan kesihatan dalaman kepada wanita, supaya mendapat jugak kesihatan luaran selepas itu.. mengetatkan rahim dan menguatkannya, menyuci lebihan2 darah dalam rahim seperti haid and nifas dan yg paling best, mengembalikan perasaan ingin bersama dgn pasangan kita macam dulu2 itu.. heheh.. i like!!



berbahagia di hari raya baru ni.. kami tak sedondonpunn..

No comments:

Post a Comment