Monday, September 26, 2011

bukit tinggi colmar tropicale



















howdy gang.. rasa cam lama tak tulis kat blog, kan?


well.. idak ler lama manapun, 3 hari je.. heheh.. udah rindu nak menulis lagi haa..


akak sabtu baru ni pi join opis akak yg satu lagi tu.. kelab sukan pwc kami yg organize buat family day pulak.. kat bukit tinggi, pahang nun..



memacam aktiviti dirancang utk semua staff, even hadiahpun banyak. akak and family joined telematch, alhamdulillah kami menang RM160 utk telematch. kanda and akmal, dalam satu team, menang 2 game, ameer main utk kids, menang 3 games, akak cuma menang 1 game je, tupun game paling mencabar kekuatan.. tarik tali... haaa.. jadilah.. alhamdulillah, first time semua ahli kuarga akak amik bahagian, semua menang.. kami mmg sporting, kan.. suka akak!



pastu part paling tak sangka ialah.. akak menang lucky draw no. 2, dapatlah RM300.. seronok ganda dualah kami.. trus cadang nak gi shopping baliknya..ehheheh.. dah dorang bagi vocher jusco, kenalah shopping jusco, ye tak.....




itulah dia kenangan family day kali ni..

4 comments:

  1. Meriahnyaa!! Sekali sekala kena jugak buat aktiviti luar yea dak...cergas minda. Pada masa yang sama..boleh eratkan silaturahim sesama insan.

    ReplyDelete
  2. wow..kak su bestnyer event ni...lain kali nak pi cuti2 malaysia kat Bukit Tinggi laa...

    ReplyDelete
  3. yes kawan2.. memang meriah..
    we shd take the opportunity to mix around..

    seronokkkk

    ReplyDelete