Friday, September 09, 2011

kasi red guara satuuu!

waduh waduh wak!

meh kita bincang di sini pasal kopi

ramai suka minum kopi, ramai suka melepak kat kedai kopi berejam-rejam sambil menikmati kopi di situ..





kopi DCL bernama red guara, kandungannya sgt hebat bertujuan bukan saja memuaskan napsu peminat kopi (amboiii bahasa.. ) tapi juga memberi tujuan kesihatan yg optimum.


antara yg pernah bercerita adalah suami akak sendiri, iaitu my kanda tercinta. dia kata, sejak dia mengamalkan bidadari, dia rasa selaluuu kenyang, takyah nak makan sgt, most of the time perut tak rasa lapar .. tu yg badan dia slim melim tu.. haa.. lagipun rasanya cukup sedap.





kedua.. mak akak sendiri.. bila minum kopi, badan dia rasa ringan sikit, bukanlah dia tu gemuk yg jadi berat, tapi mudah utk dia bercergas membuat keje2 rumah sambil melayan kerenah abah akak dan cucu2nya .. sementelah umur dia pun dah almost 70 skrg.. hebat tuu...

ketiga ialah encik zul, suami ina bidadari.. my bis partner.. dia bilang, sejak dia amalkan minum red guara ni, dia yg dulunya asik2 migrain, sudah tak migrain lagi.. wahhh.. best tu, sebab akak memang kesian org yg ngidap migrain ni, sgt sakit perasaannya, kan?

ke empat .. puan ina b' bidadari.. masa raya tu, dia tiba2 diserang migrain yg kuat.. dia bukak 2 peket red guara, bancuh and minum.. gone terus sakit migrain itu.. wow.. hebat, kan?






4 testimoni sudah cukup menceritakan kehebatan kopi red guara ini.. tak cari lain dahhhh!!



call kak su - 014-7242 338 utk kopi terbaik anda!!


2 comments:

  1. mmg betul kak su..setakat ni ina tak pilih yg lain dah..malah 1 family minum RGC...sbln 10 pek pun rs tak ckup...

    ReplyDelete
  2. kan ina kan.. kamipun peminat RGC jugak!!

    ReplyDelete